Sípia a la bruta de Vilanova

Prepara un plat boníssim sense allunyar-te del mar

 

Amb la calor de l'estiu ve de gust preparar plats ràpids i bons per poder gaudir el màxim de temps de la platja. Precisament de ben a prop del mar és aquesta boníssima (i fàcil) recepta de sípia: Sípia a la bruta de Vilanova.

 

INGREDIENTS:

 

  • 1 quilo i mig de sípia
  • 1 quilo de patates
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 ceba
  • 3 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • Julivert
  • Mig got de vi blanc
  • Oli, sal i aigua

PREPARACIÓ:

 

  • Netegeu bé la sípia i talleu-la a trossos mitjans.
  • Partiu els tomàquets per la meitat, talleu la ceba a trossos grans i lamineu els alls.
  • Poseu tots els ingredients en cru en una cassola amb oli, menys les patates.
  • Saleu-ho tot, i afegiu aigua sense cobrir els ingredients.
  • Deixeu-ho coure fins que la sípia estigui tendra.
  • Afegiu les patates escapçades i coeu fins que estiguin cuites.
  • També podeu afegir mongets o pèsols.
  • Llest per servir!
 
Destaquem