INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 2 litres de rom ros
- 3 cullerades soperes de sucre
- 1 cullerada sopera de grans de cafè (sense moldre)
- una branca de canyella
- la pell d'una llimona
- una cassola de terrissa
RECEPTA
Poseu els 2 litres de rom i la resta d'ingredients dins la cassola de terrissa i escalfeu-ho una miqueta al foc.
Amb uns estalvis, retireu la cassola i col·loqueu-la on voleu servir el cremat. Amb un cullerot metàl·lic, agafeu una mica de licor de la cassola i l'enceneu. Compte!, de seguida calarà foc i l'aboqueu a la cassola perquè encengui la resta de licor.
Tot seguit remeneu i espereu que la flama baixi la intensitat per apagar-la. Veureu que l'alcohol s'haurà evaporat força i quedarà ben dolç amb la barreja de tots els ingredients.
Deixeu-lo reposar uns minuts i ja podeu servir el cremat.