De ple en la tardor, a Catalunya hi ha productes de temporada boníssims que fan que els nostres plats siguin tota una festa. Avui us proposem preparar Pasta amb salsa de carabassa i bolets.
INGREDIENTS:
- 150 grams de pasta
- 300 grams de bolets trossejades
- Julivert fresc picat al gust
- 150 grams de carabassa crua
- 65 ml de llet vegetal de soja sense endolcir
- 2 cullerades de llevat de cervesa
- 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
- 1 culleradeta de suc de llimona
- All en pols, sal i pebre negre molt
ELABORACIÓ:
- Comencem per netejar i tallar a daus la carabassa, i la coem uns 20 minuts (fins que estigui tendra) al vapor.
- També coem la pasta. L'escorrem, rentem i reservem.
- Saltem en una paella els bolets trossejats, i els reservem.
- Posem al got de la batedora la carabassa, la llet vegetal de soja, el llevat de cervesa, l'oli i el suc de llimona, mitja culleradeta d'all en pols, una mica de sal i pebre.
- Ho triturem fins que quedi una salsa ben fina.
- Ara, posem la sala en una paella i la coem a foc mitjà-alt.
- Quan estigui calenta, afegim la pasta, i ho remenem i coem un parell de minuts més.
- A l'hora de servir-ho, posem la pasta al plat, a sobre els bolets saltats, i una mica de julivert fresc picat.
Bon profit!