Recepta de tardor: Pasta amb salsa de carabassa i bolets

És temps de bolets a Catalunya, i els podem portar als nostres plats de múltiples maneres

De ple en la tardor, a Catalunya hi ha productes de temporada boníssims que fan que els nostres plats siguin tota una festa. Avui us proposem preparar Pasta amb salsa de carabassa i bolets.

INGREDIENTS:

  • 150 grams de pasta
  • 300 grams de bolets trossejades
  • Julivert fresc picat al gust
  • 150 grams de carabassa crua
  • 65 ml de llet vegetal de soja sense endolcir
  • 2 cullerades de llevat de cervesa
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • All en pols, sal i pebre negre molt

ELABORACIÓ:

  • Comencem per netejar i tallar a daus la carabassa, i la coem uns 20 minuts (fins que estigui tendra) al vapor.
  • També coem la pasta. L'escorrem, rentem i reservem.
  • Saltem en una paella els bolets trossejats, i els reservem.
  • Posem al got de la batedora la carabassa, la llet vegetal de soja, el llevat de cervesa, l'oli i el suc de llimona, mitja culleradeta d'all en pols, una mica de sal i pebre.
  • Ho triturem fins que quedi una salsa ben fina.
  • Ara, posem la sala en una paella i la coem a foc mitjà-alt.
  • Quan estigui calenta, afegim la pasta, i ho remenem i coem un parell de minuts més.
  • A l'hora de servir-ho, posem la pasta al plat, a sobre els bolets saltats, i una mica de julivert fresc picat.

Bon profit!

Més informació
 
Destaquem