La calor és possiblement el més difícil de portar durant l'estiu a Catalunya. Per això, a l'hora de menjar, sempre és una bona opció optar per plats refrescants i hidratants. I, a l'hora de les postres, o per berenar, que millor que un bon gelat?
I si volem que, a més de ser refrescant, sigui saludable, per què no aprofitem les múltiples fruites al nostre abast per fer uns gelats casolans boníssims?
Doncs avui preparem gelats de meló i gerds. És molt senzill.
INGREDIENTS:
- Mig meló
- 250 grams de gerds
- Unes gotes de llimona
ELABORACIÓ:
- Netegem i eixuguem el meló i els gerds.
- Liqüem el meló amb la pell, però sense les llavors.
- Trossegem els gerds, i el barregem amb el liquat de meló.
- Afegim unes gotes de llimona.
- Quan tinguem la barreja feta, agafem motlles de gelats de pal de silicona.
- Els omplim amb la barreja, i els posem al congelador.
- Amb unes 6 hores, aproximadament, estaran a punt per menjar.
Només faltarà treure'ls del motlle, i gaudir-los!