Aquest dijous és Dijous Gras, o Dijous Llarder, i arrenca el Carnaval. Aquest dia, la tradició marca que s'ha de menjar botifarra d'ou, i si bé és exquisida menjada sola, acompanyada d'un tros de pa, també la podem preparar de múltiples maneres per gaudir-ne a la taula. Entre elles, fent una boníssima truita de botifarra d'ou. Mira com.
INGREDIENTS:
- 2 ous
- 1/2 botifarra d'ou tradicional
- 1 tros petit de cansalada
- Un grapat de mongetes cuites
ELABORACIÓ:
- En una paella, saltegeu la cansalada tallada a trossos ben petits.
- Retireu-la de la paella i deixeu-la escórrer damunt de paper de cuina.
- Traieu la pell a la botifarra, talleu-la a rodanxes i saltegeu-la a la paella.
- Afegiu les mongetes i la cansalada, i salteu-ho tot junt.
- Afegeix la barreja als dos ous prèviament batuts i salats al gust.
- Amb la paella ben calenta, coeu la truita.
- I ja està llesta per menjar!
- La podeu servir acompanyada de pa amb tomàquet. Us llepareu els dits!