Us proposem una nova recepta de tardor amb els bolets com a protagonistes. Avui, acompanyant un boníssim pollastre, perquè tingueu per triar i remenar.
INGREDIENTS
- 1 pollastre fet a trossos
- Mig quilo de rovellons o rossinyols (el que preferiu!)
- 1 ceba
- 2 tomàquets
- 1 gotet de xerès
- Sal i oli d'oliva
ELABORACIÓ:
- Agafem el pollastre net i fet a trossos, el salem lleugerament, i el daurem en una cassola amb una mica d'oli d'oliva.
- Quan el pollastre estigui daurat, el retirem.
- Tallem els bolets a trossos i els fregim en el mateix oli de daurar el pollastre.
- Quan s'hagin cuit, els retirem.
- Al mateix oli, fregim la ceba ratllada, i quan estigui daurada afegim el tomàquet ratllat.
- Quan estigui a punt el sofregit, tornem a posar el pollastre i els bolets.
- Afegim una copeta de xerès.
- Tapem la cassola i ho deixem coure tot junt durant uns 30 minuts.
- Quan el pollastre estigui cuit, ja es pot servir.
Bon profit!