Seguim en temporada boletaire i us proposem diferents receptes per elaborar amb aquest boníssim producte de temporada. Avui farem servir bolets com els rovellons o els fredolics (els que hagueu pogut caçar!), per farcir llibrets de llom.
Una recepta senzilla i boníssima que farà les delícies dels comensals.
INGREDIENTS:
- 8 llibrets de llom
- 400 grams de bolets (al gust)
- 2 ous batuts
- Farina i pa ratllat
- All i julivert
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
ELABORACIÓ:
- Per començar, netegem bé els bolets i els tallem a trossets.
- En una paella, amb un raig d'oli i una mica d'all i julivert, sofregim els bolets.
- Salpebrem els llibrets de llom.
- Farcim cada llibret amb els bolets sofregits.
- Passem els llibrets per farina, després per l'ou batut i, finalment, pel pa ratllat.
- Fregim cada llibret amb oli d'oliva fins que estiguin daurats.
- Els escorrem sobre paper de cuina.
I bon profit!