Ara que és temps de calçots, i que les calçotades arriben arreu de Catalunya, fàcilment ens poden sobrar calçots cuits que no voldrem tirar. Hi ha múltiples maneres d'aprofitar-los per preparar altres àpats amb aquest boníssim producte.
Avui us proposem una recepta senzilla i boníssima que farà les delícies dels comensals, una truita de patates amb calçots.
INGREDIENTS (per a una truita gran):
- 20 calçots cuits
- 1,5 kg de patates
- 8 ous
- Oli d'oliva i sal
Els calçots es mengen durant els mesos més freds de l'any
ELABORACIÓ:
- Peleu i netegeu les patates, tallant-les a làmines fines.
- Fregiu-les, lleugerament salades, fins que es comencin a desfer.
- Netegeu els calçots cuits a la brasa, i talleu-los a trossos petits.
- Bateu els ous i barregeu-los amb les patates i els calçots.
- Coure la truita al gust.
- I llesta per menjar acompanyada d'unes verdures bullides, una amanida, o pa amb tomàquet!