Arriben les festes de Nadal, i no poden faltar els bons àpats, respectant les restriccions establertes per aturar el coronavirus. Aquests dies aprenem a preparar receptes nadalenques per gaudir a taula. Si ja sabem com fer sopa de galets i carn d'olla, avui aprenem a preparar pollastre al forn.
INGREDIENTS:
- 1 pollastre de pagès sencer net
- 2 cebes
- 1 beina de canyella
- Conyac
- Oli d'oliva i llard de foc
- Herbes aromàtiques
- Sal i pebre negre
ELABORACIÓ:
- Comencem preparant el pollastre untant-lo amb llard i salpebreu-lo.
- Posem el pollastre a una safata de forn amb oli d'oliva i una mica de llard.
- Afegim les cebes tallades en quatre trossos, part de la beina de canyella, les herbes aromàtiques i un raig de conyac.
- Posem la safata tapada al forn i ho coem una hora per cada quilogram de pes del pollastre.
- Podeu afegir patates per acompanyar, afegint-les quan falti una hora per estar cuit.
I bon profit!