Seguim amb les receptes que tenen com a protagonistes els bolets. I és que a casa nostra, la tardor és l'època boletaire per excel·lència, i això ens ofereix moltes possibilitats a la cuina.
Si sou dels que heu sortit a buscar bolets, i heu tornat a casa amb una cistella ben variada (recolliu únicament els que reconegueu com a comestibles), avui us proposem preparar pollastre rostit amb bolets!
INGREDIENTS:
- 4 cuixes de pollastre
- 500 gr. de bolets (o més, si ho preferiu!)
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 4 alls
- 2 tomàquets
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
ELABORACIÓ:
- Escalfem una paella que tingui tapa, i quan estigui ben calenta, posem un raig d'oli i les cuixes de pollastre salpebrades.
- Tapem la paella i ho coem uns 5 minuts a foc lent. Passat aquest temps, girem les cuixes.
- Mentre es va coent, netegem la ceba, el pebrot, els alls i els tomàquets, i ho tallem a trossos.
- Cada 5 minuts anem afegint les verdures al pollastre. Primer el pebrot, després la ceba, seguim amb els alls, i el tomàquet el darrer.
- Ho seguim coent tot a foc lent, i tapat.
- Mentrestant, netegem els bolets i els fregim amb una mica d'oli.
- I si les verdures ja estan cuites, destapem una mica la paella del pollastre perquè s'evapori l'aigua.
- Quan el pollastre estigui cuit i es vegi ben tendre, afegim els bolets fregits que havíem preparat.
- Ho deixem coure tot junt uns 10 minuts...
I a dinar!