S'acosten les festes de Nadal, i és hora de començar a preparar la casa, i la cuina, per a aquesta celebració. Si hi ha infants a casa, cal buscar maneres d'entretenir-los, com ara preparar elements per guarnir la llar, o també receptes senzilles que despertin aquest esperit nadalenc.
Avui us proposem fer un arbre de Nadal boníssim per a les postres, amb pasta de full i xocolata. Som-hi!
INGREDIENTS:
- 2 plaques de pasta de full
- Crema de cacau Nocilla o Nutella
- 1 ou
ELABORACIÓ:
- Posem paper vegetal sobre la safata de forn i estenem una de les plaques de pasta de full.
- Amb un ganivet, marquem la silueta de l'arbre de Nadal.
- Escampem per sobre crema de cacau.
- Ara, estenem a sobre l'altra làmina de pasta de full.
- Amb un ganivet, retallem la silueta, i retirem la pasta que sobra.
- Tot seguit, fem uns talls longitudinals a la part de la copa de l'arbre, que simbolitzen les branques.
- Anem caragolant les branques.
- Amb la pasta que ha sobrat, fem una estrella i l'enganxem a la part superior de l'arbre.
- Pintem l'arbre amb ou batut.
- Finalment, posem l'arbre al forn uns 15 minuts a 180 graus, fins que estigui daurat.
I ja el tenim a punt per menjar!