Coca de verdures amb sardinetes

Cuina

Receptes de temporada: Coca de verdures amb sardinetes

Les verdures d'estiu a Catalunya es poden cuinar de moltes maneres diferents

L'estiu ja truca a la porta, i a Catalunya les verdures de temporada ja han canviat. A l'hora de portar-les a la taula, es poden preparar de moltes maneres diferents. Una de les més divertides és elaborant coques que faran les delícies dels sopars a la fresca amb els amics o la família.

Et proposem fer una coca de verdures amb sardinetes, boníssima!

INGREDIENTS:

  • 125 grams de farina integral i 125 grams de farina blanca
  • 125 ml de cervesa
  • Ceba
  • Tomàquet pera
  • Pebrot verd
  • Carabassó
  • Sardinetes de llauna
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva

ELABORACIÓ:

  • Comencem per preparar la massa barrejant, en un bol, les dues farines amb una mica de sal, un raig d'oli i la cervesa.
  • Quan estiguin els ingredients ben integrats, la deixem reposar, tapada, durant mitja hora.
  • Mentrestant, netegem i tallem les verdures a trossets.
  • Les barregem en un bol amb oli, sal i pebre.
  • Quan hagin passat els 30 minuts, estirem la massa en una safata de forn, on haurem col·locat paper de forn.
  • Al damunt, posem la barreja de verdures que teníem preparada.
  • Coem la coca al forn (o les coques, si les voleu fer més petites), uns 25 minuts a 190 graus.
  • Quan estigui cuita, la traiem del forn, i posem les sardinetes al damunt.

Ja està preparada!