Espinacs amb tofu i sèsam

Cuina

Receptes de Quaresma: Espinacs amb tofu i sèsam

Les verdures tenen un paper destacat a la cuina mentre dura la Quaresma

Els espinacs són saludables, estan boníssim, i es poden cuinar de moltes maneres. Ara que encara és temps de Quaresma (i si se segueix la tradició de no menjar carn), t'expliquem com preparar-los amb tofu i sèsam. Una recepta molt senzilla de preparar, i amb la que et lleparàs els dits!

INGREDIENTS (per persona):

  • 150 grams d'espinacs
  • 100 grams de tofu (natural o fumat)
  • Llavors de sèsam torrades
  • Oli d'oliva verge extra

ELABORACIÓ:

  • Rentem i netegem els espinacs.
  • Els bullim amb aigua amb sal durant 1 minut.
  • Els escorrem i reservem.
  • Ara tallem el tofu a daus i el saltem amb una mica d'oli fins que estigui ben daurat.
  • Afegim els espinacs a la paella.
  • Ho saltegem tot junt uns minuts.
  • Afegim les llavors de sèsam i ho saltegem un minut més.

I llest per gaudir-ne!