Recepta d'hivern: Crema de mongetes blanques
Quan el fred s'intensifica a Catalunya, les cremes sempre són una bona opció
El fred ens fa necessitar plats calents que ens facin entrar en calor. Les cremes són una excel·lent opció, i aprofitant els productes de temporada a Catalunya, tenim moltes opcions per fer un menú ben variat tota la setmana.
Avui us proposem preparar una Crema de mongetes blanques.
INGREDIENTS (4 persones):
- 800 grams de mongetes blanques cuites
- 8 cs d’oli d’oliva
- 8 fulles de menta fresca
- Nou moscada i sal
ELABORACIÓ:
- Comencem per posar les fulles de menta a macerar amb l’oli una mica calent.
- Mentrestant, posem les mongetes cuites al got de triturar amb una part de l'aigua de la seva cocció.
- Afegim sal i nou moscada al gust.
- Ho triturem fins que quedi una textura ben fina i cremosa.
- Servim la crema amanida amb un rajolí de l’oli de menta que teníem macerant.
- Ho podeu decorar amb unes mongetes cuites, i alguna fulla de menta.
Bon profit!
Més informació