Crema de mongetes blanques

Cuina

Recepta d'hivern: Crema de mongetes blanques

Quan el fred s'intensifica a Catalunya, les cremes sempre són una bona opció

El fred ens fa necessitar plats calents que ens facin entrar en calor. Les cremes són una excel·lent opció, i aprofitant els productes de temporada a Catalunya, tenim moltes opcions per fer un menú ben variat tota la setmana.

Avui us proposem preparar una Crema de mongetes blanques.

INGREDIENTS (4 persones):

  • 800 grams de mongetes blanques cuites
  • 8 cs d’oli d’oliva
  • 8 fulles de menta fresca
  • Nou moscada i sal

ELABORACIÓ:

  • Comencem per posar les fulles de menta a macerar amb l’oli una mica calent.
  • Mentrestant, posem les mongetes cuites al got de triturar amb una part de l'aigua de la seva cocció.
  • Afegim sal i nou moscada al gust.
  • Ho triturem fins que quedi una textura ben fina i cremosa.
  • Servim la crema amanida amb un rajolí de l’oli de menta que teníem macerant.
  • Ho podeu decorar amb unes mongetes cuites, i alguna fulla de menta.

Bon profit!