Patates emmascarades

Recepta

Patates emmascarades

 

 

Ingredients (4 persones)

1,6 kg de patates

200 g de tall de botifarra negra

100 g de rostillons de cansalada

2 cullerades soperes d'all trinxat ben fi

Pebre

Sal

 

Preparació

 

Coeu les patates, amb el mínim d'aigua possible, en una olla. En una paella a part, feu-hi les rostes de cansalada i traieu-les del suc.

 

A la mateixa paella, ofegeu-hi el tall de la botifarra negra i, seguidament, el trinxat d'all. Un cop les patates siguin cuites, escorreu-les (deixant-hi un punt d'humitat), xafeu-les i afegiu-hi l'ofegat de botifarra.

 

Rectifiqueu la sal i el perfum de l'all i serviu-les acompanyades de les rostes de cansalada.

 

 

El plat del dimoni

És una variació de les patates emmascarades, les quals s'acompanyen amb un tall de cansalada virada feta a la brasa, una arengada també a la brasa, una mica de col confitada amb vinagre, 2 talls de tomàquet, olives negres i bitxo.

 

I tot plegat, rematat amb el toc decoratiu d'un dimoni amb la seva forca.