Recepta
Patates emmascarades
Ingredients (4 persones)
1,6 kg de patates
200 g de tall de botifarra negra
100 g de rostillons de cansalada
2 cullerades soperes d'all trinxat ben fi
Pebre
Sal
Preparació
Coeu les patates, amb el mínim d'aigua possible, en una olla. En una paella a part, feu-hi les rostes de cansalada i traieu-les del suc.
A la mateixa paella, ofegeu-hi el tall de la botifarra negra i, seguidament, el trinxat d'all. Un cop les patates siguin cuites, escorreu-les (deixant-hi un punt d'humitat), xafeu-les i afegiu-hi l'ofegat de botifarra.
Rectifiqueu la sal i el perfum de l'all i serviu-les acompanyades de les rostes de cansalada.
El plat del dimoni
És una variació de les patates emmascarades, les quals s'acompanyen amb un tall de cansalada virada feta a la brasa, una arengada també a la brasa, una mica de col confitada amb vinagre, 2 talls de tomàquet, olives negres i bitxo.
I tot plegat, rematat amb el toc decoratiu d'un dimoni amb la seva forca.