Truita de patates i calçots

Cuina

Fes una boníssima truita de patates amb calçots

Aprofitar els calçots que han sobrat de la calçotada d'una manera fàcil i boníssima

Ara que és temps de calçots, i que les calçotades arriben arreu de Catalunya, fàcilment ens poden sobrar calçots cuits que no voldrem tirar. Hi ha múltiples maneres d'aprofitar-los per preparar altres àpats amb aquest boníssim producte.

Avui us proposem una recepta senzilla i boníssima que farà les delícies dels comensals, una truita de patates amb calçots.

INGREDIENTS (per a una truita gran):

  • 20 calçots cuits
  • 1,5 kg de patates
  • 8 ous
  • Oli d'oliva i sal

Els calçots es mengen durant els mesos més freds de l'any

ELABORACIÓ:

  • Peleu i netegeu les patates, tallant-les a làmines fines.
  • Fregiu-les, lleugerament salades, fins que es comencin a desfer.
  • Netegeu els calçots cuits a la brasa, i talleu-los a trossos petits.
  • Bateu els ous i barregeu-los amb les patates i els calçots.
  • Coure la truita al gust.
  • I llesta per menjar acompanyada d'unes verdures bullides, una amanida, o pa amb tomàquet!