Recepta
Esqueixada de bacallà
Catalunyamagrada.cat
Ara que arriben les Festes Majors, i que la calor ja es fa sentir amb força, vénen de gust plats frescos i ràpids de fer per agafar forces i seguir gaudint dels dies de festa.
Proposem una esqueixada de bacallà, boníssima!
INGREDIENTS:
250 grams de bacallà dessalat
1 ceba tendra mitjana
¼ pebrot vermell i verd
1 tomàquet d'amanir
Olives negres
Pebre negre
Oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ:
Assecar bé el bacallà sobre paper absorbent.
Escaldeu el tomàquet, peleu-lo i talleu-lo a daus petits.
Picar la ceba tendra
tallar els pebrots a daus petits.
Posar-ho tot en un bol, afegir les olives negres, i barrejar bé.
Esqueixar el bacallà i afegir-lo.
Amanir amb pebre acabat de moldre i oli abundant.
Servir fred.