En temporada boletaire a Catalunya, un dels bolets més preuats a casa nostra és el rovelló. Es pot cuinar de múltiples maneres, però avui us proposem preparar un boníssim arròs amb rovellons, molt fàcil de fer, i que queda per llepar-se els dits!
INGREDIENTS:
- 500 grams de rovellons
- 500 grams d'arròs
- Caldo de pollastre
- 1 ceba gran
- 3 grans d'all
- Sal
- Oli d'oliva
ELABORACIÓ:
- Primer de tot, netegem i tallem els rovellons a trossos.
- En una paella amb una mica d'oli, saltegem els rovellons amb la ceba tallada a trossets i els alls laminats.
- Afegim l'arròs i el sofregim.
- Afegim el caldo de pollastre i ho deixem coure durant 12 minuts (o la cocció que demani l'arròs que fem servir).
- Ho corregim de sal si és necessari...
I llest per gaudir d'un arròs amb rovellons boníssim!